\ i miss them /
Isnin, 12 Mac 2012 @ 4:37 PTG | 0 comments


Samarpreet

assalamualaikumwarahmatuallahiwabarakatuh .
err,boringg gila cuti sekolah nii.herr,lebih baik p sekolah dari buang masa cemnii jaa ken? aceceh,pehal rajen pulok nii ? kay fine,memang cuti ni tersangad lhaa boringg.nak hangout poket tak masyuk.muahehe xD
ada jhaa duit tapi nak simpan nak beli something yang dah lama idam.acewahh xP
so,terperuk jaa kat umah nii.jaga si muncet yang comel nii.masak kat dia,tolong kemas kan barang yang dia sepah kan,jerit2 kat dia suroh mandi.wahh ! aktiviti yang menyeronokkan setiap hari ;D
selain aktiviti tuu,ada jugak aktiviti lain.bangun pagi teros text capital A.texting dengan dia sampai boringg,pastu gaduh kejap,then okey balik.yea !seronoknya ;Dtexting gila punya texting sampai malam.mengarut punya mengarut sampai pukul 11 lebih dia nak tido.dia tidoooo.mimie ? kay,aloneeee --'
dan keesokan harinya, berulang kembali lhaa aktiviti macam tadi.kay,terbaiikk ^^
bydewayy,giler punya rindu dekat reen,anis,ain,ecah,echa,tikah,bella and my skandal zati and yunie ;D
wehh,rinduu kott kat hampa semua.jum meet lhaaaaaaa ? acano ? xP
rinduu jugak dekat Capital A.walaupun setiap hari texting tapi tetap rindu.herh,gediks jaa.kesah pulak ken?
taktauu nak merepek apekebenda dah nii.next update ada more stury kott.kay,bhaiii .



buku merah jangan lupa bawa moga-moga belum tamat tempoh.boleh kita pergi lebih lama.pergi lebih jauhhhhhhh xD

Mimiey XoXo

Why don't I ever get sick of you !
"How can i explain this feeling ?"