\ they are awesome II /
Sabtu, 19 Mei 2012 @ 5:24 PTG | 0 comments



AuwwChakkk aaa ! Hahaha,maaf kebudakan pulak.Assalamualaikum blog tersayang.Lama tak visit-II sini.Err,siaaaaaaan doe.Kay,Lex luuu.Tengok gambar atas? *mata tengok atas,tangan di bahu* hekhek.Okey,gambar ni snap by Aishah.Tempat kejadian di Smk Jalan Paya Besar.Pada 16/5/2012.Betoi ke tak tauu ? Ok,abaikan.Masa hari tu memang enjoy gila bakhiaaaaangg.Orang lain semua dok tengok aktiviti kat sekolah.Geng-II mimie lepak kat pokok dekat dengan tempat letak basikal uh.Buad photoshoot lhaa konon.Hahaha -,-


Nak tengok Geng Mimie.Kejap nak upload.Here ....






Okay dari kiri tu Nabila,Izati,Ayuni,Ezrin,Ain,Anis,then Mimie.Haaa,Aishah mana ? Lorh dia kan photographer.Muka dia tkda lhaaa.Haha.Jap nak cari pic dya.



Ni lhaaaa Aishah.Omey kan dia ? Yaaa,memang pun ;) 
Haaa,masa hari tu ada sambutan hari guru.Cuma ada sorang guru jhaaa kami snap gambar dengan dia.Guess who's? Haha,Ustazah Norsiah lerr.


Kami sayang Ustazah ;)

And last sekali,


Hope you're mine forever ;)

Love this memories;
Mimiey

\i'm sorry/
Sabtu, 12 Mei 2012 @ 5:10 PTG | 0 comments


(1) Álbum sin título
Contoh aje.


Assalamualaikum,Holla.Boring seyh hari ni.Online pun menambahkan boring aje.Hm,kerdit pula tak ada.Japgi baru nak topup.Haishh -,- Okay back to the title.Seriously,memang tak sengaja.Sangad lhaa tak sengaja.Tapi  dah jadi satu kesalahan jugak.Err,buad suspen aje kan? Kay cenggini,Af ada bagi gambar dia masa kecik.Haha,omey sangad.Mata bulat aje.Comel,omeyyyy ;D Mimie selalu tengok gambar tu.Then,selit dekat satu buku ni.Tapi,entah macam mana buku tu bole hilang dan  yang paling teruk nya kan gambar tu pun hilang jugak ! Hm,lepastu semalam kena marah.Shoo sad :'/ 
Dah lama hilang cuma takut nak gitau dia.Sebab kalau gitau jadi cenggini arh.Hm,acano nii?
Lepastu semalam Af col,then Mimie tak angkat sebab agak busy masa tu.Mimie kata nanti col balik dia kata tak mau.Hm,nampak sangad dah marah.Haiyoo,bad luck.

I'm shooooo sorri,
Mimiey

\The memories/
Jumaat, 11 Mei 2012 @ 2:56 PTG | 0 comments





 Wall Photos

Heyy,Assalamualaikum.Hari ni saya Norsyamimi bt Mohd Najib kembali untuk meng-update blog.
Minggu ni minggu Exam Mid Year.Memang tensyen lhaa kot,asyik nak kena mengadap buku jhaa.Kay tipu,Hahaha.Malam-II mengadap Facebook ;D
Okay pada khamis yang lalu,ada periksa Seni.Hahahahaha.Menyampah -_-
Seriously,malam Rabu tu memang tak bole tido.Dok pikir nak lukis apa esok.Last-II masa kat sekolah baru habis pikir nak lukis soalan nombor 6.Agaknya tu yang paling senang kott.
Tapi tapi yang paling best kannn,masa periksa Seni tu.Kami boleh duduk dengan kawan-II.Susun meja dok rapat-II.Dan,apa lagi Capital Af pun duduk lhaa sebelah Mimie.Senang skit nak buli dia.Hahaha.
Masa nak lukis tu memang menyakit kan hati.Capital Af ni suka kutuk lukisan Mimie :/ Dia bole puji lukisan orang laen,lukisan Mimie tak mau puji.Takpeeeeeeeeee -,- sebab ternyata lukisan Mimie lebih awesome dari dia.Hahahahaha.
Hari Khamis tu memang seronok lhaa jugak.Banyak perkara yang best-II berlaku.Macam Faris ni.Dia suka sangad kacau Atikah.Haha,lawak ar tengok diorang.Sama comel tapi Atikah dah ada Boyfriend.Ayuni pulak tak habes-II nk taching.Haha,kesiaaaaaaaaann.Zati? Err,kami lawan kutuk.Dia kutuk lukisan Mimie.Mimie kutuk lukisan dia.Haha,tapi melawak aje suma tu.
Dan pada hari tu jugak Mimie suroh Capital Af nyanyi dekat Mimie.Ermm,kali ketiga dia nyanyi untuk Mimie.First dulu lagu,yang Everythings gonna be okay tuu.Lagu Indonesia mariiii.Second,tajuk apa taw.Tapi cemnii lhaa
"Selama ini ku mencari- II,teman yang sejati buad menemani perjuangan suci.Bersyukur kini pada mu Illahi teman yang ku cari selama ini telah ku temui"
Lagu ketiga dia nyanyi,lagu jiwang karat.Hahaha.Lagu Permaisuri-Data. Okay suara dia Not bad lhaaaaa.Dandandan,bila dia suruh Mimie nyanyi.Mimie nyanyi kat dia lagu Twinke-II little star.Feveret song tuu ;D Hahaha.


The memories;
Mimiey







Why don't I ever get sick of you !
"How can i explain this feeling ?"