\i'm sorry/
Sabtu, 12 Mei 2012 @ 5:10 PTG | 0 comments


(1) Álbum sin título
Contoh aje.


Assalamualaikum,Holla.Boring seyh hari ni.Online pun menambahkan boring aje.Hm,kerdit pula tak ada.Japgi baru nak topup.Haishh -,- Okay back to the title.Seriously,memang tak sengaja.Sangad lhaa tak sengaja.Tapi  dah jadi satu kesalahan jugak.Err,buad suspen aje kan? Kay cenggini,Af ada bagi gambar dia masa kecik.Haha,omey sangad.Mata bulat aje.Comel,omeyyyy ;D Mimie selalu tengok gambar tu.Then,selit dekat satu buku ni.Tapi,entah macam mana buku tu bole hilang dan  yang paling teruk nya kan gambar tu pun hilang jugak ! Hm,lepastu semalam kena marah.Shoo sad :'/ 
Dah lama hilang cuma takut nak gitau dia.Sebab kalau gitau jadi cenggini arh.Hm,acano nii?
Lepastu semalam Af col,then Mimie tak angkat sebab agak busy masa tu.Mimie kata nanti col balik dia kata tak mau.Hm,nampak sangad dah marah.Haiyoo,bad luck.

I'm shooooo sorri,
Mimiey

Why don't I ever get sick of you !
"How can i explain this feeling ?"