\ A story to tell /
Sabtu, 28 April 2012 @ 7:39 PTG | 0 comments



Haiii,Assalamualaikumwarahmatuallahiwabarakatuh.
Finally,dapat jugak update.Bukan takda masa nak update cuma terasa agak malas nak update blog ar sekarang.Zzz . Erm,tak tau nak stori apekebenda ni.Hm,haaaa ! 
Sejak dua menjak tiga menjak bermenjak-II ni entah kenapa mimie jadi cepat terasa.Erghh,tapi benda betul bukan sengaja nak terasa tapi diorang lhaaa buad mimie terasa.agak kecil hati ini :'/ 
tapi sokey lhaaa.Nak buad camne kan? lagipun benda dah lepas.Tak mau ungkit just nak stori lhaaa siket.
You know what,kekadang mimie rasa dipinggirkan.Tapi mimie ignore je.Memang sedih tapi tak kan nak merajuk kot ken? Ergh,kebudakan lhaa pulak.Lagipun diorang kawan mimie sendiri.Nak merajuk pun jadi camner ntahh.Erm,last-II pendam je lhaaa.Pastu saja sengih sorang-II.Sumpah cam orang kurang waras masa hari Khamis too.Hahaha -_-
Tak tau nak gitau camner.Tapi memang sakit ati tahap bole masok ICU lhaa masa hari Khamis too.Hmm,sabor je.Kekadang rasa macam dah tak ada kawan.Ye lhaaa,mimie ni berguna bila diorang ada problems aje.Bila diorang ada problems pakat-II lhaaa mai kat mimie.Stori masalah diorang.Mimie pulak selalu jadi pendengar yang setia.Yeahh,cuba nak jadi kawan yang terbaik lhaaa kata kan?
Tapi alih-II bila mimie ada problems tak da sapa pun nak ambek taw.Hm,blog ni je lhaa pendengar setia probs mimie ken? I laff you my blog .
Then,bila rasa boring dan boring seterusnya boring.Mimie pun mula rajin untuk membaca buku.Jyeahh,Hahaha.Entah lhaaa sekarang rajin pulak nak study.Masa rehat pun study.Aicehh,ada perubahan secara mendadak ni.Tapi tu lhaaa tak da sapa nak bagi sokongan.Huwaaaa ;/
Siap main perli lagi.Buntut ayemm betoi lhaaa ! Memang dah mula pikir masa depan.Dah target nak dapat bape A masa SPM ni.Dan dah target nak dapat bape A masa ujian bulan 5 ni.Cuma tk tau berhasil ke tidak aje.Kalau SPM ni dapat keputusan yang elok,memang nak sambung belajar terus.Nak kejar cita-II.Tapi tu lhaaa tak pasti lagi apa yang patut dikejar nanti.Dalam kepala otak ni cuma pikir nak buka butik pakaian jaa suatu hari nanti.Sebab tu memang impian :) Cita-II? Erm,jadi cikgu pun bole.Tapi rasa teringin lhaa pulak nak jadi nurse.oke dokk? Haha.
Ape lagi ekh? Erm,tentang relationship dengan Capital AF.Semua berjalan lancar.Kekadang ada problem jugak tapi kejap aje dah settle.Slow talk aje ngan mamat ni.Dia senang di bawa berbincang.Haha.Walaupun dia kekadang menyakitkan hati tapi dia jugak penenang hati.Iya ekh? -_-
Cuma sekarang kitaorang jarang texting sebab nak focus pada exam bulan 5 ni.Yeah,tu lagi penting kankan? Lagipun masing-II nak berubah jadi lebih baik :) Nak berjaya dalam hidup.Okey,that's all i think.Sekian,Terima kasih kerana mendengar segala coretan di sini.

Trying to be the best  than before;
Mimiey

Why don't I ever get sick of you !
"How can i explain this feeling ?"