\ maa boyy /
Sabtu, 31 Mac 2012 @ 7:55 PTG | 0 comments


KaitlenHayez's Subscriptions

Assalamualaikum,tadi ken mimie online fb.perghh,==' boringg seyh.entah kenapa sekarang bila on jaa fb terus boringg.haha :D
kay abaikan.sebenarnya mimie nak post tentang ciri-II lelaki yang mimie suka.emm,setiap orang mesti nak ada ciri-II lelaki or perempuan yang diorang suka kenn ? tapi tak semestinya kita dapat ciri-II yang kita nak tuu.kena redha lhaa :)
heee,jangan gelak pulak baca post ni.agak kemerepekan kott ~

Mimie suka lelaki yang

1.penyayang.tak suka ar lelaki yang panas baran.gadoh sket kena PANGG !
2.yang sweet gituu.yang manja.haha,ini pelikS
3.bukan kaki penipu ! 
4.yang tak cemburu buta.tapi kalau cemburu tu oke jugak.baru nampak macam sayang ken?
5.pandai pujok mimie bila mimie merajuk :D
6.bila laki tu bagi dekat mimie cokelat cadbury.perghh,i'm melting !
7.penyabar tahap gunung everest.haha,sebab mimie ni gegeh siket :P
8.yang tak HISAP ROKOK!tahukah anda rokok itu sangad berbahaya ?
9.yang tak layan pempuan.kay,wa jeles meyh.
10.yang boleh menyanyi dekat mimie.huhu,ada sesapa sudi nak menyanyi untuk mimie tak?
11.umur tu tak penting sangad.kalau sama umur nampak sweet jugak.cuma tak nak ar beza tahun sampai 20 tahun ekh ? =='
12.caring.heeee,suka gila lelaki yang style ambil berat nii.
13.yang tak kedekut.kay,bukan mimie nak paww dia.bukan mata duitan or pisau cukur kay? cuma memang pantang ar orang yang kedekut nii.haha ~
14.yang selalu kata I LOVE YOUUUU . 

haha,banyak lha pulak kenn ? terasa diri ini terlalu mengada-II.muahaha xD
emm,Capital AF ada lhaa jugak ciri-II yang di atas tuu.cuma 1 jaa dia tak ada.he's smoker.err,tapi mimie tetap ar sayang dia.harap sangad dia bole berubah nantii.rokok tu bahaya :|


Why don't I ever get sick of you !
"How can i explain this feeling ?"