\ this broken heart /
Jumaat, 16 Mac 2012 @ 3:03 PG | 0 comments



Assalamualaikum . dear blog , 
sekarang dah pukul 1.12 pagi.tekejod? hoyeeee,bawa betenang semua.friends facebook masih ada 128 yang online lagi.lagipun Mimie kena teman Aiman ni tengok tb.whoooaa,tensyen T_T wa tengok cita kartun beb.
nasib baik abah dah tido,kalau tak err kena potpet lah . heee :D


then today,hmm tak da yang special.yang menyakitkan hati ada laaa :')  
pastu hari ni lak Mimie jadi kuat tachink napa taw ? herh ==' * buad muka tensyen*
Capital Af dah tak mau layan Mimie dah.sedihh wehh :'( 
deret tak pecaya Mimie jaaaaaaa \ aku bukan player,and tak reti nak jadi player2 bagaii ni /
pastu kenn,dia suka balas mesej lambat.haha,tu pun jadi masalah gak? :P
lagi kenn,dia macam dah boringg dengan Mimie. hmm T_T Mimie ni memboring kenn ? kay fine,p lhaa cari awek len*try cari,aku tembak hang dengan senapang gajah kott*
tadi mesej dengan dia pun cam takda mood jaa.gila punya moody hari nii.semua benda tak kena.menyampah.seharian dok bebai sorang-sorang.kata adekku*sebijik macam gorila* ada ke patut?
bila malam menjelma.cehh,ayatt.haha,bila dah malam Capital AF tak hantar pun mesej kat Mimie.hm,agak sedih.sebab Mimie tunggu macam patung.erm,macam patung barbie ;)
tunggu punya tunggu,dia tak hantar mesej jugak ! gilaaaaaaaa bengang =='  so,masa tu Mimie dah taip dah mesej nak hantar kat Mr.w . lama tak ber-texting dengan dia.tapi hmm,tak jadi.satgi kata tak setia pulak kenn ? tenangkan fikiran sat,minum air milo pastu Mimie hantar mesej kat Capital AF.hm,dia reply doh.tapi mesej entah pa2 g . baik tidoo jaaa weh Y_Y
mesej punya mesej,dia tanya Mimie ada chat dengan laki tak ? aaaaaaa,==' soalan cepumas nii.haha.
Mimie dengan gembiranya jawab ada kot . at the fact,memang ada pun.but,sebelom tu Mimie dok chat ngn Angah.pastu ada lhaa 2 3 orang mamat ni dok hantar chat.disebabkan tengah bengang+sakithati+geram semua tuu Mimie pun layan jaa depa.syok gak chat ngn depa.haha,depa suka tanya soalan yang entah2 pa g.Ex Mimie yang Midi tu pun Mimie layan jugak.dok men lawan sengih ngn dia.honestly,agak rindu lhaa kat anak toksu Mimie too.semakin hensem lah pulok.Untung lhaa dia jadi Bf Mimie dulu. haha xD 
kay fine,hari ni memang Mimie chat ngn budak lelaki.esok ? lusa ? tengok keadaan . 


So my Capital AF,anda puas hati tak ? Mimie jadi macam ni sebab sapa ? pikir sendiri !
napa suka buad Mimie tetunggu-tunggu ? hmm , Mimie bukan anak patung barbie yang cute tuu?=='
Mimie sayaaaaaang AF.tapi nape entah Mimie selalu rasa yang AF tak ambek peduli pun pasal Mimie?
Mimie takda lelaki lain.i'm swear ! tapi nape susah sangad nak pecaya Mimie ?
kalau boleh,macam2 lagi Mimie nak kata nii.tapi tak larat nak taip.mata pun dah nak tertutop dah nii T_T
kay,bhaii .


saya memang kuat terasa . tak suka ? kau punya suka . tak ambek port . muahaha xP

all above is truely  in my deep of my heart;
Mimiey XoXo          

Why don't I ever get sick of you !
"How can i explain this feeling ?"