Remind me of him
Rabu, 19 Disember 2012 @ 6:33 PTG | 0 comments




Assalamualaikum ,



 Haii , me here . Hm, tetiba ja rasa nak update blog . Boring k boring . Saja Online tunggu Af Online tapi dari tadi tunggu dia tak Online g pun . Hm , how sad .
Tak tau laa nak update apa . Tk ada yang menarik pun hari ni . Cuma tadi ada bukak 1 fanpage ni . Page Infigacy semua orang dah taw kot pasal page tu . Owner dia nama Suhaili Salleh or Elly . Cantik taw kak tu . Kak Elly bukak bisnes Online ni secara kecil-kecilan ja dulu . How wonder dah jadi besar - besaran sekarang kan ? Untung kan dia . Dah la cantik and dalam umur muda macam tu dah ada bisnes sendiri . Femes kot ! Sampai keluar majalah . Aaaa , i'm dreaming to be like her . Insyaallah one day the dream come true ;)
Seronok tengok baju-baju Online ni . Gila cantik *rambang mata* Tapi that one yang Peplum tu memang Mimie suka  but the price  ? Haha , memang la affordable tapi bagi students ni kureng laaa . Sekarang kan memang musim peplum . Nak ja beli ... kalau ada duit juta-juta . Haha . In the future , i will grab all of the peplums collection . K caya idok ? Tapi insyaallah la masa tu dah ada kerja , kawin pun dah . Hahaha .
I mean it k :)

" Hm , dah berapa jam dah ni Online . Bayang Af pun tak nampak . Dia tak rindu aku ke ha ? Meluat sungguh la dia dekat aku kan >.<  Sabar je lah weh . Kalau jodoh ada tak kemana la tu "



                                                                                                                                              Mimiey

Aku yang salah :'/
@ 3:29 PG | 0 comments


Assalamualaikum ...

Haiii , hari ni macam biasa Mimie tido lewat cuma yang lainnya Af tak teman . Yelah , selalunya dia teman Mimie . Hm , kawe rindu Af . Baru bapa jam tk dengar suara dia tp dah macam setahun , 2 tahun , 3 tahun dah tk dengar *hiperbola* Hm , sumpah rindu weh .
Hari ni memang macam2 dugaan ada k . Dari satu ke satu but i' m try to smile . Cuma Mimie  nak sangat dengar suara Af . Napa la jd cemnii .

I'm try my best to make him happy but at last i make him angry
 My story begin like this ....
 Beberapa jam yang lalu .

Mimie memang ada col Af . Macam biasa we talk , we laugh together and lepas tu line tkda terputus lah panggilan itu . Setelah sekian lama , Mimi hantar mesej dekat Af . Mimie  nak suruh dia Online Fb coz netbook Mimie dh bole guna . Gpun Mimie nk check up netbook tu , dah lama tk bukak sambil tu nak Online sebab mak nk tengok foundation yang jual kat Online tu . So tkpa lah , Mimie bukak Fb . Tgok Chatbox Af dia tk Online lg . K tkpaa tunggu dia Online sambil dok tengok2 foundation tu . Setelah sekian lama , nampak Af Online . Dengan rindu yang berkobar2 tahap giloooo Mimie pun hantar lah chat dekat dia tapi dia reply ..... Hm , tk nak lah gitau . Sedih k sedih . Pastu Mimi lari masuk  bilik pastu check mesej . Hm , kecewa gila . Memang malang weh . Patut lah Af jd cemtu , rupa2 nya mesej tu sending failed . Line vavi . Haaa ! terkeluar dah . Af tunggu Mimie col dia . Ya Allah :'(
Sedih kan ? Sian dekat Af tapi salah Mimie ke ? Mimie tak sengaja . Mimie ingat mesej tu dah sampai dekat dia . Tapi rupanya .... TAK . It's my faith :')

Mimie tunggu dia Online . Mimie col dia tk dapat . Macam2 Mimie buat . Lepas je pukul 12 pagi , Mimie try col lg tengok2 dah tak bole col . Memang kecewa , macam nak menitis ja air mata ni . Memang rindu dekat dia :'(
Hampa tak paham .

Sekarang Mimie dok Online and edit blog sampai mengantuk . Tktw dah nak buat natang apa . Ni ja mampu  kan :')

Af,
Mimie mintak maaf . Mimie tak sengaja . Tersangatlah tidak sengaja . Mimie rindu . Af tak rindu Mimie ? 


Mimiey

Why don't I ever get sick of you !
"How can i explain this feeling ?"