The Sad Birthday .
Rabu, 5 Jun 2013 @ 11:34 PTG | 0 comments


Hi Assalamualaikum ,

Hi blog . Semalam birthday aku . Eh birthday aku ke ?

Allah selamat kan saya ,
Allah selamat kan saya ,
Allah selamatkan Norsyamimi ,
Allah selamatkan saya . Hehe :D

Nyanyi untuk diri sendiri sebab tak ada sapa nak nyanyikan . Seperti tahun lepas , birthday date tahun ni lebih teruk dari tahun lepas . Memang sedih sangat tapi i'm okay saya sudah besar .
You know what , family aku seorang pun tak ingat 4/6/2013 tu birthday aku yang ke - 17 . Memang tak penting tapi terasa lah kan ? Bila birthday ahli family yang lain mesti keluar makan tapi bila aku ? Hm tak . Tahun lepas pun sama . Siapa yang tak sedih ? Dan yang paling sedih , aku tak da tempat nak mengadu .
Sememangnya sedih ! Hahaha :'D
Teringin nak ada orang buat SUPRISED . Selalu bagi SUPRISED dekat orang tapi diri sendiri tak pernah merasa . Hahaha .
Hm , baju raya . Tahun ni nak sangat bagi sama warna dengan Aflah . Tapi dia macam tak nak je . Tak tau lah . Ada 2 -3 kali suruh dia pilih baju dekat aku . Tapi dia tak nak jugak . Tak da masa . Hm , sedih oo . Tapi tabah k tabah . Haha . Tahun ni konfius nak baju warna apa . I like red tapi mesti ah orang kata "merah nya makngah" Eeeee ! Malu la nanti . Nak biru . Royal Blue tapi hmm , badan i kecik . Macam tak cantik pulak . Tapi warna biru terang cantik meyh . Nak kuning tapi hmm . Pink ? Dah banyak baju warna pink .


Mr. A ? Hm , dia tak sihat . Masa dia dekat Kelantan , em aku rindu sangat . Bila aku nak col dia , memang selalunya line digi tkda . Ya , dekat rumah aku liputan digi tkda . Yang ada celcom dan maxix . Kalau ada line pun ciput ja tu pun memang kena tunggu berjam-jam . Sampai ada hari tu , entah macam mana aku tido dekat meja sambil duduk . Nasib baik meja tk pecah . Hihi . Masa tu tengah cari line nak col Aflah . Tapi line macam -..-

Aflah tak percaya yang line digi tak da . Hm , entah laa . Tak tau lah macam mana nak terangkan dah . Semalam masa col dia , aku nak cerita kat dia semua yang sedih ni . Tapi dia macam tak suka . So , tak jadi lah . Terasa jugak tapi takpa lah maybe dia ngantuk masa tu .

Hari ni ? 5/6/2013 .
Birthday Intan . So Hepi Birthday to you dear . Dah wish tadi dekat dia :)

Hari ni lagi teruk . Entah kenapa aku selalu jadi mangsa . Asal muka aku ja , mesti ada yang tak kena .
Hari ni nangis jugak . Masa menaip ni sebak lagi . Nak cerita keadaan , aku tak reti ah .
Tapiii , ............................................................................
Orang tengok muka aku macam happy selalu je kan ? Tapi diorang tak tahu apa sebenarnya .

Aku cuba cari duit sendiri sebab tak nak menyusahkan parents aku . Tapi tak semua paham keadaan aku .
Duit yang aku dapat aku tak guna pun . Aku guna beli barang untuk orang lain . Untuk aku ? Sekali ja aku beli baju untuk diri sendiri . Tu pun RM19 ja . Teringin nak beli satu dress ni . Memang cantik macam Princess . Suka sangat ! Tapi harga RM50 . Sayang sangat nak guna duit nak beli tapi teringin :'/

Now , aku tengah usaha buat bisnes online . Hm walaupun tk da sapa bagi sokongan . Tapi ni minat aku .
1/7 dari rezeki kita datang dari Perniagaan . Ok , serius memang untung walaupun sikit . Tapi kata orang , sikit-sikit lama2 jadi bukit :D

Untuk Sad Story tadi . Memang malas nak ingat dah . Mr.A sekarang suka marah2 . Sedih jugak tapi tkpa marah bersebab . Tapi kekadang tak bersebab . Haha .
Lepas SPM maybe tak keja kat luar dia tak bagi . Online bussiness je lah . Tu pun mesti dia bising . Tu lah sayang kitew . Haha :D



                                                                                                                                               Miey-Lah

Why don't I ever get sick of you !
"How can i explain this feeling ?"