\ maa boyy /
Sabtu, 31 Mac 2012 @ 7:55 PTG | 0 comments


KaitlenHayez's Subscriptions

Assalamualaikum,tadi ken mimie online fb.perghh,==' boringg seyh.entah kenapa sekarang bila on jaa fb terus boringg.haha :D
kay abaikan.sebenarnya mimie nak post tentang ciri-II lelaki yang mimie suka.emm,setiap orang mesti nak ada ciri-II lelaki or perempuan yang diorang suka kenn ? tapi tak semestinya kita dapat ciri-II yang kita nak tuu.kena redha lhaa :)
heee,jangan gelak pulak baca post ni.agak kemerepekan kott ~

Mimie suka lelaki yang

1.penyayang.tak suka ar lelaki yang panas baran.gadoh sket kena PANGG !
2.yang sweet gituu.yang manja.haha,ini pelikS
3.bukan kaki penipu ! 
4.yang tak cemburu buta.tapi kalau cemburu tu oke jugak.baru nampak macam sayang ken?
5.pandai pujok mimie bila mimie merajuk :D
6.bila laki tu bagi dekat mimie cokelat cadbury.perghh,i'm melting !
7.penyabar tahap gunung everest.haha,sebab mimie ni gegeh siket :P
8.yang tak HISAP ROKOK!tahukah anda rokok itu sangad berbahaya ?
9.yang tak layan pempuan.kay,wa jeles meyh.
10.yang boleh menyanyi dekat mimie.huhu,ada sesapa sudi nak menyanyi untuk mimie tak?
11.umur tu tak penting sangad.kalau sama umur nampak sweet jugak.cuma tak nak ar beza tahun sampai 20 tahun ekh ? =='
12.caring.heeee,suka gila lelaki yang style ambil berat nii.
13.yang tak kedekut.kay,bukan mimie nak paww dia.bukan mata duitan or pisau cukur kay? cuma memang pantang ar orang yang kedekut nii.haha ~
14.yang selalu kata I LOVE YOUUUU . 

haha,banyak lha pulak kenn ? terasa diri ini terlalu mengada-II.muahaha xD
emm,Capital AF ada lhaa jugak ciri-II yang di atas tuu.cuma 1 jaa dia tak ada.he's smoker.err,tapi mimie tetap ar sayang dia.harap sangad dia bole berubah nantii.rokok tu bahaya :|


\ my day /
@ 6:52 PTG | 0 comments


Tumblr_m1q3q3ou471qfdwsio1_500_large 

Haii assalamualaikum,lama tak update ken ? heee,terasa malas nak update arr.busy kott.
ouh kay,sekarang hari-II yang berlalu tersangad laa indah.ceria macam dulu-II balik :) and ni semua sebab My Capital AF lhaaa.thanks dear.he make my days become perfect and he shining my life :)
Hope so our relationship ni kekal.
Emm,bydewayy jumaat hari tu Mimie jumpa dia.Act,tak rancang pun.Masa tu Mimie pegi library dengan Ezrin,Ecah,Ain and Syera.ohh,masa tu memang best sangad.yang paling best masa kami makan KFC.ada berlaku suatu kejadian nii.haha :D
Lepas makan bwu jumpa AF kat Tasik Kulim tuu.terasa romantik pulak kami dua masa tuu.haha,kay perasan sila muntah hijau :P
Err,esok sekolah dah.sedihh nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'| tak sukaa !
tu jaa kott.haha , kay bhaiiii :D

saya sayaaaaaaaaaaaaang dia


\ Encik AF /
Jumaat, 16 Mac 2012 @ 10:31 PTG | 0 comments



assalamualakum,hai semua *lambai tangan* tengok lhaa budak kat atas nih.taw lhaa dia tak omey 
cem hampa tapi dok dia diam sudah nahh ? dia nak bagi taklimat siket nii.hahaha xD
kay,tak lawak pun ==' so,budak ni nama dia Norsyamimi bt Mohd Najib.tapi orang panggil
dia Syamimi tak pun Mimie jaa.yang special siket Mimie Loma.keh,teringat masa form 3.
Cikgu Rosli jaa panggil Mimie Loma.orang len tak bole ! xP
kayy,panjang pula kemerepekan mimie.hehe,I'm sorri.dan hoyeee,budak ni dah berumur 16 tahun.
alhamdulillah,remaja dah pun.bukan kanak-II ribena lagii ye? weeee xD then,sekarang dia dah berpunya.
walaupun sebelum nii malas nak pikiaq sangad bab-II tu.tapi akhirnya couple jugak.haha xD
FYI,dia di-taken by Encik AF.dan dia sangad lha sayaaaang pada Encik AF tu.sebab apa?
sebab Encik AF ni jaaa yang bole layan karenah dia.dia ni kekadang gedikS siket,moody tak tentu hala tapi Encik AF ni sabor jha layan dia.untung dia :D
oh lupaaaa,Encik AF ni sebenarnya kuat tachinx siket.muahehe xD dia selalu buad Encik AF sakit hati,siaaaaan dia kenn ? nak buad cemna kan,sabor ke lhaa -,-
so,dekat sini dia nak cakap yang dia sayaaaaaaang kan Encik AF nii.walaupun,dia selalu sakitkan hati Encik AF tapi seriusly dia sayaaaaaaang kat Encik AF ni.
okey habis dah kott.k bhaii , assalamualaikum :)

honestly ;
mimiey XoXo♥

\ this broken heart /
@ 3:03 PG | 0 comments



Assalamualaikum . dear blog , 
sekarang dah pukul 1.12 pagi.tekejod? hoyeeee,bawa betenang semua.friends facebook masih ada 128 yang online lagi.lagipun Mimie kena teman Aiman ni tengok tb.whoooaa,tensyen T_T wa tengok cita kartun beb.
nasib baik abah dah tido,kalau tak err kena potpet lah . heee :D


then today,hmm tak da yang special.yang menyakitkan hati ada laaa :')  
pastu hari ni lak Mimie jadi kuat tachink napa taw ? herh ==' * buad muka tensyen*
Capital Af dah tak mau layan Mimie dah.sedihh wehh :'( 
deret tak pecaya Mimie jaaaaaaa \ aku bukan player,and tak reti nak jadi player2 bagaii ni /
pastu kenn,dia suka balas mesej lambat.haha,tu pun jadi masalah gak? :P
lagi kenn,dia macam dah boringg dengan Mimie. hmm T_T Mimie ni memboring kenn ? kay fine,p lhaa cari awek len*try cari,aku tembak hang dengan senapang gajah kott*
tadi mesej dengan dia pun cam takda mood jaa.gila punya moody hari nii.semua benda tak kena.menyampah.seharian dok bebai sorang-sorang.kata adekku*sebijik macam gorila* ada ke patut?
bila malam menjelma.cehh,ayatt.haha,bila dah malam Capital AF tak hantar pun mesej kat Mimie.hm,agak sedih.sebab Mimie tunggu macam patung.erm,macam patung barbie ;)
tunggu punya tunggu,dia tak hantar mesej jugak ! gilaaaaaaaa bengang =='  so,masa tu Mimie dah taip dah mesej nak hantar kat Mr.w . lama tak ber-texting dengan dia.tapi hmm,tak jadi.satgi kata tak setia pulak kenn ? tenangkan fikiran sat,minum air milo pastu Mimie hantar mesej kat Capital AF.hm,dia reply doh.tapi mesej entah pa2 g . baik tidoo jaaa weh Y_Y
mesej punya mesej,dia tanya Mimie ada chat dengan laki tak ? aaaaaaa,==' soalan cepumas nii.haha.
Mimie dengan gembiranya jawab ada kot . at the fact,memang ada pun.but,sebelom tu Mimie dok chat ngn Angah.pastu ada lhaa 2 3 orang mamat ni dok hantar chat.disebabkan tengah bengang+sakithati+geram semua tuu Mimie pun layan jaa depa.syok gak chat ngn depa.haha,depa suka tanya soalan yang entah2 pa g.Ex Mimie yang Midi tu pun Mimie layan jugak.dok men lawan sengih ngn dia.honestly,agak rindu lhaa kat anak toksu Mimie too.semakin hensem lah pulok.Untung lhaa dia jadi Bf Mimie dulu. haha xD 
kay fine,hari ni memang Mimie chat ngn budak lelaki.esok ? lusa ? tengok keadaan . 


So my Capital AF,anda puas hati tak ? Mimie jadi macam ni sebab sapa ? pikir sendiri !
napa suka buad Mimie tetunggu-tunggu ? hmm , Mimie bukan anak patung barbie yang cute tuu?=='
Mimie sayaaaaaang AF.tapi nape entah Mimie selalu rasa yang AF tak ambek peduli pun pasal Mimie?
Mimie takda lelaki lain.i'm swear ! tapi nape susah sangad nak pecaya Mimie ?
kalau boleh,macam2 lagi Mimie nak kata nii.tapi tak larat nak taip.mata pun dah nak tertutop dah nii T_T
kay,bhaii .


saya memang kuat terasa . tak suka ? kau punya suka . tak ambek port . muahaha xP

all above is truely  in my deep of my heart;
Mimiey XoXo          

\ i miss them /
Isnin, 12 Mac 2012 @ 4:37 PTG | 0 comments


Samarpreet

assalamualaikumwarahmatuallahiwabarakatuh .
err,boringg gila cuti sekolah nii.herr,lebih baik p sekolah dari buang masa cemnii jaa ken? aceceh,pehal rajen pulok nii ? kay fine,memang cuti ni tersangad lhaa boringg.nak hangout poket tak masyuk.muahehe xD
ada jhaa duit tapi nak simpan nak beli something yang dah lama idam.acewahh xP
so,terperuk jaa kat umah nii.jaga si muncet yang comel nii.masak kat dia,tolong kemas kan barang yang dia sepah kan,jerit2 kat dia suroh mandi.wahh ! aktiviti yang menyeronokkan setiap hari ;D
selain aktiviti tuu,ada jugak aktiviti lain.bangun pagi teros text capital A.texting dengan dia sampai boringg,pastu gaduh kejap,then okey balik.yea !seronoknya ;Dtexting gila punya texting sampai malam.mengarut punya mengarut sampai pukul 11 lebih dia nak tido.dia tidoooo.mimie ? kay,aloneeee --'
dan keesokan harinya, berulang kembali lhaa aktiviti macam tadi.kay,terbaiikk ^^
bydewayy,giler punya rindu dekat reen,anis,ain,ecah,echa,tikah,bella and my skandal zati and yunie ;D
wehh,rinduu kott kat hampa semua.jum meet lhaaaaaaa ? acano ? xP
rinduu jugak dekat Capital A.walaupun setiap hari texting tapi tetap rindu.herh,gediks jaa.kesah pulak ken?
taktauu nak merepek apekebenda dah nii.next update ada more stury kott.kay,bhaiii .



buku merah jangan lupa bawa moga-moga belum tamat tempoh.boleh kita pergi lebih lama.pergi lebih jauhhhhhhh xD

Mimiey XoXo

\ the one that got away /
Ahad, 11 Mac 2012 @ 5:03 PTG | 0 comments


Thus,I love purple♥

assalamualaikum.kena jawab kalau korang ni orang islam.ken wajib ? hello fellas ;D
kayy, mimie tengah boringg tahap maximum dah nii. huaaaa ==' biy kitew tak da kedit.so,tak boleh nak texting lhaa . siaaaan ken ? hihik , batak jhaaa .
bydewayy,homework tak ada doee ~ kay,sumpah boringg pulak takda homework nii.tktaw nak buad apa kat umah.asyik terperuk dalam bilik jhaaa.kehkeh :> bila boringg jaa on facebook.tapi bila on lagi boringg ada lhaa . herr ! 
ermm , tadi tetiba mimie rasa rajin.kay,perasan . haha ~ terasa nak masak sambal udang . pegi je dapur teros p kat peti ais.bawak keluar udang,letak kat sinki.pastu pikir 2 3 kali.betoii ke ni nak masak ? err,at last setuju jugak nak masak . sedap ke tak sedap tu belakang kiraa ekh ? yang penting ada semangat nak masak . haha 
bila dah siap tuu . orang yang petama rasmi adalah adek mimie.si aiman gendut . kay kejam ? haha 
dia makan tak ingat dunia dah .taw lhaa lapar,tapi jangan lhaa lupa nak ucap terima kasih dekat kakak mu yang tercinta nii . huhu :')
dia tambah nasi 2 kali wehh . nampak sangad sedap . yeayy ! perasan lagi . tapi macam kenyataan jha ;P
bila mimie tanya sedap ke tak . dia jawab PEDASS. orang tanya lain,dia jawab lain.mimie tanya buad yang kali ke-3 baru dia kata SEDAP . agagaga ;D
okeyy lhaa tu kenn ? japgi abah mimie balik . dia pulak nak rasa masakan mimie tu . haha , habis kena dengar komen yang pedas2 satgi . tak cukup garam lhaa.terlebih manis lhaa . pedas sangad lhaa . err,macam2.
heh , taw lhaa mimie tak pro lagii.bila kawen nanti baru ley masak yang sodap2 . haha ;D
kay ar . tk tauu nak merepek apekenda dahh . i miss my biyy so much . bhaiii ~

hey there . i miss u lhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .

full of love,mimiey XoXo

\ light my day with the happiness? /
Sabtu, 10 Mac 2012 @ 7:09 PTG | 0 comments


Words. 
assalamualaikum 
err , nak gitau apa ekh ? tak da yang special pun hari nii . semua nya macam pffttt jha.herr! sumpah sedih.
permulaan hari cuti yang tak bape nak best dah bermula . horeee ! tolong gembira semua . kay,sengal jha .
firstly , mimie memang sedih gila sebab Reen tak online langsung fb . wehh , aku rinduu hang lhaa . tak rinduu aku ke? act , dia merajok dengan mimie .why? hmm, sebab hari last sekolah tu mimie tak layan dia kott.bukan tak mau layan hang lhaa sygs . masalahnya , masa kita nak sembang kat dataran tu , ayah hang tu ada . ayah ? PK HEM sekolah . cikgu mat khir . err , tensyen T_T kang kalau aku layan hang sembang satgi melalut sampai Korea . konfem kena dengan cikgu . so,aku pun terpaksa lhaa jadi budak baik masa tu . diam and serious kan? wehh, Reen. aku minta maaf kayy? aku bukan tak sedih bila hang nak pindah.seriously,memang aku sedih gilaa. nanti sapa lhaa nak dengar segala problem aku? sapa yang nak usik aku kat sekolah? aku takda skandal dah kat sekolah nanti . sobsobsob :'(

secondly sebab mr.w . hmm,menyampah betoii lah dengan dia . kejap sombong,kejap okay.piirahh !
wehh,hang tau ark ? dulu aku selalu nangis bila aku rinduu hang? oh,betapa kejam nya . haha ;P
masa hang kat asrama,pandai pulak nak text aku.bila balik rumah buad belagak.baling kasut kang ! 
erm wehh,aku tk tau apa perasaan aku kat hang.hang buad aku keliru T_T kayy,abaikan ~

last,sebab my biy lhaa.entah kenapa dengan dia nii ? orang rindu dia.dia boleh pulak reply text lambat.pastu boleh pulak kata kejap jhaa.herh ! sedih toii arr.padahal benda kecik jhaa pun,mimie yang perbesar kan ;P
kayy sekarang mimie memang tengah bengang kat dia.dah lhaa tengah ABC nii.haiyaaak !
apapun,mimie sayang dia.haha ;P

taktau nak merepek apekebenda dah.segala jenis tensyen ada nii.bhaiiiiiiii ~

I'm sad and i don't know how to get rid of this damn emptyness  
lots of love mimie XoXo

\already taken/
Jumaat, 9 Mac 2012 @ 6:59 PTG | 0 comments


Resultados de la Búsqueda de imágenes de Google de http://zerotips.com/wp-content/uploads/2012/02/tumblr_kv6xb3l1yW1qzpcu5o1_500.jpg 

assalamualaikum . lama tak update kenn ? hee , sho soorrii . berokkband rosak lhaa hari tu. kehkeh ;D
bydewayy , mimie baru je habes exam ni . arghh ! memang terbaiikk gilerr lhaa soalan . gilababun punya susah  dan akhirnya menjadi senang apabila ..... . sebab apa ? ceteka ? haha ;P
kay abaikan . 
fyi , sekarang I'M NOT SINGLE . dah di-taken by mat kelate kelas mimie tu . haha;D
pada tanggal 27/2/2012 mimie dah jadi kepunyaan dia . dia tu sapa ? harhar , ce teka ?
he's nice person . romantik and penyabar jugak lhaa . sabar melayan karenah mimie yang macam budak-budak ni . yeay ! at last mengaku jugak kenn ? >.<
dan kepada wanita diluar sana . i remind you , jangan nak kacau dia ekh ? dapat tau , aku lenyek kau dengan treler . kejam ken ? takut ? haa , taw pun takut ! ;P
erm, entah macam mana bole tesuka mamat tu . peliS giloo lhaa ~ act,dulu mimie tak penah suka kat mana2 lelaki kecuali mr.w . then,tahun ni pun mimie still suka kat mr.w . but why couple dengan orang lain ?
kehkeh , privacy . 
so kepada my dear too . jangan nak cuba curang2 ekh ? dapat tauu , aku baling kau dengan kasut sekolah aku nii ! heee ;D
me lafff you lhaaaaaaaaaa .
kay bhaiiiiii ^_^


lots of love,mimiey

Why don't I ever get sick of you !
"How can i explain this feeling ?"