Remind me of him
Rabu, 19 Disember 2012 @ 6:33 PTG | 0 comments




Assalamualaikum ,



 Haii , me here . Hm, tetiba ja rasa nak update blog . Boring k boring . Saja Online tunggu Af Online tapi dari tadi tunggu dia tak Online g pun . Hm , how sad .
Tak tau laa nak update apa . Tk ada yang menarik pun hari ni . Cuma tadi ada bukak 1 fanpage ni . Page Infigacy semua orang dah taw kot pasal page tu . Owner dia nama Suhaili Salleh or Elly . Cantik taw kak tu . Kak Elly bukak bisnes Online ni secara kecil-kecilan ja dulu . How wonder dah jadi besar - besaran sekarang kan ? Untung kan dia . Dah la cantik and dalam umur muda macam tu dah ada bisnes sendiri . Femes kot ! Sampai keluar majalah . Aaaa , i'm dreaming to be like her . Insyaallah one day the dream come true ;)
Seronok tengok baju-baju Online ni . Gila cantik *rambang mata* Tapi that one yang Peplum tu memang Mimie suka  but the price  ? Haha , memang la affordable tapi bagi students ni kureng laaa . Sekarang kan memang musim peplum . Nak ja beli ... kalau ada duit juta-juta . Haha . In the future , i will grab all of the peplums collection . K caya idok ? Tapi insyaallah la masa tu dah ada kerja , kawin pun dah . Hahaha .
I mean it k :)

" Hm , dah berapa jam dah ni Online . Bayang Af pun tak nampak . Dia tak rindu aku ke ha ? Meluat sungguh la dia dekat aku kan >.<  Sabar je lah weh . Kalau jodoh ada tak kemana la tu "



                                                                                                                                              Mimiey

Why don't I ever get sick of you !
"How can i explain this feeling ?"