\i'm care about you/
Sabtu, 7 April 2012 @ 7:07 PTG | 0 comments


Tumblr_llpz8s3ixo1qbdhbyo1_500_large

Haiiiiiiiiiiiiii,assalamualaikumwarahmatuallahiwabarakatuh.
rinduu tak? # cehh,asyik-II soalan ni ja ken ? -_- kay,tadi hujan seyh.Ya Allah,ketakutan gila bakhiaaaang tadii.seriously,memang mimie takut dengan guruh-II bagai nii tambah-II bila ada kilat.Hwaaaa :'|
tkpe,baru nak pinjam tisu kan jiran sebelah tadi pehtuu hujan dah behenti#kay tipu.

homework ada ke idokk? heeeee,ekcekeli tktau.sumpah tak ingat.tapi kan rasa-II nya tak adoo.sebab masa hari khamis tu hari Lepakingg sedunia.#maaf tipu lagi.ehh,tapi memang Lepaking bagaii pun.cikgu sume busy habiss -_-

kay,tkpe lhaaaaaaaaaaaa . hm,ni satu pasal.Af ni agak-II dah lama kot hidup?#err,wajiaqq gila ayat.
dah orang tanya tk mau jawab.herhh ! ni yang membuat kan gunung berapi nak meletus nii.hwaaa:|
pehtuu mula lhaa satgi nak gadoh.kayy sukaaaaa xD

Lelaki ni memang susah bebeno nak paham ken?grr,bila kita nasihat.diorang kata kita ni membebel.bila kita larang,diorang kata kita ni mengonkong.entah,tk paham =='
tapi satu jaa lelaki kena tauu.wajib ar ambek tau ! perempuan memang suka marah lelaki buad itu ini.tapi dalam hati dia tetap sayaaaaaaang.tetap cinta.# weKk .macan lagu Rossa tuu.lebih kurang lagu nii lhaaa Aku tetap cintaaaaaaaaa. sekian terima kasih *tepuk tangan* haha,memang ngek.

selama couple dengan si Af ni memang banyak berubah kott.jadi betambah rajen agaknya?#LOL!
mimie ada misi yang penting.misi tu dah start dari bulan 3 yang lepas lagi,tapi belum success.
misi apakah? teheeee,nak bagi Af berhenti merokok.kay,gila tension nak nasihat dia nii.bagai mencurah kan air di daun keladi aje.bila mimie buad perangai dia mula lhaa nak peras ugut.haha -,- kejam.
apa lah yang hebat sangad Encik Rokok ni? nak kata hensemm.err,hudoh aje.nak kata ohsemm.dapat penyakit hadoo lhaa.nak kata penyeri hidup?buad masa ni seri lhaa,nanti dapat laa padah nya.ohh Encik Rokok bole tolong jangan ada dalam hidup Af lagi tak? atau dalam bahasa kasarnya # bole tolong blah tak?
okey,terima kasih Y_Y
scar of heart

Why don't I ever get sick of you !
"How can i explain this feeling ?"