\ we smile because we can /
Khamis, 16 Februari 2012 @ 8:41 PTG | 0 comments


assalamualaikumwarahmatuallahiwabarakatuh




Pipay

Yippeeeeeeeeeeeeeeeee ! esok hari jumaat dan bermakna esok cuti lhaa wehh.haha;D okaay syok .
dan dan dan homework punyalah banyak.okey terima kasih cikgu kerana bagi homework yang betimbun nii.i laff youu lha :D
hari ni dekat sekolah,memang moody gila lhaaa kott.dah lhaa sakit kepala.budak india pulak dok buad bising,rasa macam nak penampor jhaa sekor2.herh ! sakit hati jugak dekat budak laki kelas mimie ni.hmm,seriously memang tak suka duduk 4 UM.sorri :|  bukan tak suka tapi jadi meluad bila ada sesetengah budak kelas mimie ni jenis tak bekerjasama.hm,budak laki 2 3 orang jhaa yang bagi mimie diorang baik yang lain memang hampehh !
dan ini fakta . I HATE BUDAK KETOT tu ! okaay fine,dia kata dia benci mimie kan? hey do i care?
2 kali ganda aku benci hang okay ! hm ~
hepii ! setiap hari teringat dekat dia.setiap hari rindu dia.setiap hari sebut nama dia.dan hari ni mimie nak lepaskan semua rindu tuu.tadi masa dekat sekolah,mimie cakap kat Yunie dengan Reen.mimie kata nak text dia lhaa and blablabla ~ balik jew rumah teros on encet.dalam pukul 4 lebih ada bunyi mesej.ingatkan mesej dari Maxis rupa-2 nya dari dia ! hee ;D sumpah hepii.first time dia text mimie dulu.selalunya mimie yang text dia.haha , rindu lhaa tew.kay,perasan ;D
tapi mimie tak reply text dia :'| kerdit tak da wehh.lupa topup.pukul 8.30 malam tadi baru topup pastu reply.hmm,sedih ~
2 hari jhaa bole kacau-2 dia pastu dia balik asrama.hm,tak suka wehh ! jangan lupa aku sudah nah ~

jauh di mata tapi dekat di hati :')
mimiey XoXo

\ they are awesome /
Selasa, 7 Februari 2012 @ 3:18 PG | 0 comments



hyee name kitew Norsyamimi bt Mohd Najib.Kitew berumor 16 tahun.yang diorang kat bawah nii mybestfriendsforever.kitew sayang diorang okaaay.aaa,kalau nak baca jangan gelak pulak sebab ayat semua tonggeng-menonggeng habess.

assalamualaikumwarahmatuallahhiwabarakatuh.
cuba tengok jam dekat dinding rumah*dongak kepala*sekarang pukul berapa? harhar,meh nak jawab.sekarang dah pukul 1.26 pagii.tapi masalahnya tak bole tido wehh.ape kes dengan mata nii tau.selalu cemm ni.saja lha tew nak cari pasal kan?haishh._.
bydewayy,disebabkan tak bole tidoo ni.saja lha nak update blog.ha okaay,dalam sehari 2 kali mimie update blog hari ni*tepuk tangan*hoorehh :'D so,dengan tidak membuang masa nya.padahal memang dah buang masa nii . kay sambung,ayat tegantung.nanti BM tak dapat A pulak kenn?harhar._.
*ulangan*dengan tidak membuang masa nya,pagi-pagi buta nii mimie nak storii pasal kengkawan mimie.harhar,rasa nya dah bepulohratusribujuta dah storii pasal diorang nii ha.hek eleh,jadi femess pulok diorang dekat blog mimie nanti.haishh:'D




okaay,first nak storri pasal Anis.dia manusia yang betuah sebab dapat kawan dengan mimie.harhar*perasan*
tak da lhaa.kitaorang rapat since form 1.and start from de dayy,kitaorang rapat and jadi bestie forever :D
nama full dia Noor Hanis Izzati bt Fadli.and she had be taken by Aideed.so,tak da chance korang nak ngorat dia.hahaha.masa form 1,dia lhaa yang palinggggg kuat merajok beb!ya allah,harap muka jha matang*mintak izin nk kutuk jap*haha.dan sesangad susah untuk dipujok.salah satu sweet memories dengan dia?masa kitaorang terjun bangunan.rilexx!alahaiii ~ bangunan sekolah yang tingkat 1 tuh jhaa.pecaya dok ? tapi tu lha yang tejadi.memang kerja gilaa lhaa.lepas terjun jha dari tingkat 1 tuh,pusing jha belakang ada ustaz slamber derk dia jha dok belakang kitaorang.nak tau dia cakap apa ?
ustaz:tak ada tangga kaa ?
mimie:tangga kunci ustaz *sengih2*
anis:pfftttt ~ *lidah kelu*
then pecut lari . haha ._.
sampai sekarang still boleh imagine lagi semua tu.dah lha landing pun salah.sakit ouh kaki.tepeott' dah.
And she's mine forever !



second Ezryn.tapi mimie suka panggil dia Reen.sweet kan ? hahak.nama penoh dia Ezrin Jannah bt Abdul Halim*betoii tak weh?* dia suka buad lawak.kalau dok dengan dia sehari tak gelak memang tak sah beb!
dia masok sekolah big paya masa form 3.kira baru lha jugak dia nii.masa first kenaii dia.mimie tak rapat sangad dengan dia.maklum lha,mimie baru kenaii.and ada ke patot dia kata mimie sombong?ohnooooo,pantang tok nenek aku.orang kata aku sombong.haha,kay joke.mana ada sombong kan?buktinya sekarang dia dah jadi salah satu bestie mimie.and i love her so much.she's always there when i need her advice:) jangan kembang pulok :P 
masa dia first masok dulu,dia ada satu penyakit.iaitu penyakit H.sumpah kecut perott masa dia tetiba menjerit.takott :| tapi bila dah lama rasa okaay.relax cool smile.haha :'3  banyak kali ouu dia kena H nii.dia penah tanya dekat mimie and kengkawan lain samaada kitaorang malu tak sebab dia selalu jadi cemtuu?
bagi mimie.serious tak rasa malu.rasa bangga kott sebab setiap kali dia kena H tuu,mimie and kengkawan lain sentiasa ada dengan dia.ye lahh,tak kan nak tinggai kott.nama pun kawan :)
and she's also had be taken by mr.D . diorang sweet sangad.jealous tauu :| 




third Ain.her full name Nurul Ain bt Junaidi.dia kawan sekolah rendah mimie dulu.dia masuk sekolah big paya masa form 2.nak tauu tak?masa form 2 dia agak gangster.haha,joke.dia comell :3
masa form 2 banyak jugak kerja gila kitaorang buad.kitaorang ponteng kelas jha memanjang.masa cikgu Norsida lhaa paling syok ponteng.keluar pintu belakang jha wehh.masa form 2,memang mimie nakal sikett kott.hehe.asyik nak enjoyy jha.
Ain ni kan,dia suka gelak.cara dia gelak boleh buad orang lain pun tegelak.entah pa-2 g ayatt ~
cuma Ain ni memang pantang kalau orang ambil barang dia tanpa kebenaran.hangin teros wehh.walaupapun,she's kind and her laugh always make me laugh laugh laugh without stop.one more,dia memang minat gila korea nii.sama lhaa dengan Reen tu.sampaii tido pun bole mimpi artis korea.hahar-_-
apapun wa sayangs luu lha beb !



forth.my ecah anwar.her full name.Siti Aisyah bt Anwar.dia ni manja*mengada*haha._.
dia comel*tapi gegeh* dia baik*kekadang nakal* dia suka buad gaya menggoda*buad muka baby face*
and so once lha.dia banyak azam kott.nak berubah lhaa semua ada.tapi tu lha,azam tinggal azam je noh sygs?Ecah ni periang.suka senyum*sengih* but bila dia dah badmood muncung sedepa.hahaha-..-
kekadang sian jugak dekat dia.banyak jugak lha dugaan dia tempuh-usya ayatt-
lepas satu masalah,timbul satu masalah baru.sobsob,siaaaaaaan kau honey.tapi okaay la,sebab did dah jumpa prince charming dia.diorang sweet giler.haha.hope mamat tu cinta terakhir hang lhaa kay ? :'D




fifth.Zati or Izzat.full name?Nur Izzati bt Saidun.nampak macam lembut.tapi kasar gak lhaa.selalu kena buli dengan dia dalam kelas.haha.pecaya dokk ? sebelom ni kitaorang tak rapat pun.start form 4 ni lha kitaorang rapat.dalam kelas kitaorang dok sebelah menyebelah jha.happy gilerr dengan dia.macam orang gilaa pun ada.kerja gelak jha dalam kelas.kekadang bila boringg,kitaorang sembang benda yang merapu-rapu.usya panas kat budah lakii.haha.mengata kat budak india yang suka buad bising dalam kelas.macam-macam lhaa kami buadd.and dia nii cukup pantang kalau mimie tido dalam kelas.dah lhaa ngantok,dia pun ngantok jugak.tapi bila mimie telelap sikett.pangg ! dia tampar mimie.huwaa free jha kena.tapi okay lha sebab dia mimie tak penah tido dalam kelas.baik kan?*pinjam besen nak muntah*
Zati dah single sekarang.dia masih menunggu Mr.cap dia . huhu,sabor nah weh :'3




sixth.my awek lha.cik bella.nama penoh Nor Nabilah Izzati bt Md Nor.orang nya pemalu,lemah lembut and bila dia gelak or malu konfem muka dia jadi merah.bella ni takut serangga.haha._. sebijik macam mimie.penah masa form 3.budak laki mengusik dia dengan kumbang tu.dia punya lha lari.muka merah doee ~ mimie pun kekadang selalu kena.budak laki suka cari pasal.rasa macam nak nangis jha bila diorang buad cmtuu.huhu
Bella dengan Zati ni macam upin ipin.diorang rapat since form 1 jugak kott.form 4 ni dah tepisah. haha. siaannn.status relationship dia ? maaf,tidak dapat dikesan.



haaaa , ni aweks mimie jugak.yang putih melepak pluss omeyy tu nama dia attin.nama penoh Nur Fatin bt Rozi.betoii tak nii ? masa nii dah habes PMR kott.kitaorang lepak dekat padang.fatin ni kede siket haha.tapi dia baik lhaa.dia comel and ramai lelaki tegoda.hahaha.bydewayy,sekarang dia dah pindah pi sekolah Lunas.and rasa sunyi jugak lah tak da dia.sebab dia ni suka kecoh.gelak jhaa memangjang.jarang tengok dia bad mood.dalam kelas keja sengih jhaa.tambah2 bila boyprend dia lalu depan kelas.mesti dia jerit cemnii sayaaaaaaaaaaaaaaangg! betoii tk tipu weh.dia memang cemnii.haha.attin,rindu toii kat hang :|

ada lagi 3 orang kawan mimie.nanti lha pulok.penat dah aihh type semua nii.pesanan untuk Anis-semoga berbahagia.kenduri jangan lupa jemput noh.haha.pesanan untuk Ezryn-lepas pindah nii jangan lupa aku pulak wehh.pesanan untuk Izzati-aku rasa macam nak balas dendam jha kat budak india tu wehh.grrr ! pesanan untuk Nabila-take care my twin okay :)


lots of love,mimiey

Label: ,


Why don't I ever get sick of you !
"How can i explain this feeling ?"