\ You got me /
Isnin, 9 April 2012 @ 7:29 PTG | 0 comments


__large 

Hello,Assalamualaikum penduduk bumi sekalian.Hari ni hari Isnin.Esok hari selasa.Hoyeee,last ada subjek BI untuk minggu ni.haha -_- entah,tersangad lhaa tak suka BI tahun ni.err,sebab cikgu yang ajar tu tak best kot?
Kehh,i don't know wat to say.tapi cem betoii ja.memang sebab cikgu yang ajar pun.Serius blurr jaa dalam kelas masa BI sekarang :|
Okey maaf,rasa cem lari tajuk jaaa.hee,syok sangad dok bergosip.blalabla -_-
Err,act post ni ditujukan khas buat Capital AF.Dia tak pernah tau kot Mimie ada blog and tak pernah baca kot semua isi-II dalam blog no.So,hari ni Mimie post untuk dia.Hmm,pandai-II lhaa baca eh.

9/4/2012.

P/s ; sekali aku sayang kan seseorang tu.aku tak akan sia-II kan dia.yeah,memang aku ni menyakitkan hati.tapi aku tak pernah ada niat nak maen kan hati orang yang aku sayang.hmm,ni bukan janji.tapi ni memang cara aku.

Capital Af,aku sayang hang lhaaaaa BongokS.Bole pecaya tak? err,memang aku ada ramai kawan lelaki.tapi semua tu kawan.KAWAN TETAP KAWAN.hm,kenapa nak pertikai kan lagi hal nii? Mr.W? kay,dulu aku memang suka dia.sebab dia ada ciri-II laki yang aku suka.tapi aku takut nak berharap.aku tak nak bina harapan.aku takut dihampakan.and that why aku boleh terima hang Capital Af oiiii.


Kalau masa dapat diputarkan balik memang aku nak sangad ke tahun 2011.Yeah,tahun yang aku masih dapat tengok Mr.w.hm,tapi aku tak boleh buad.lagipun aku dah mula suka kan tahun 2012 ni.Tahun 2012 yang menemukan aku dengan hang,Capital Af oii.Seriously,aku sayang hang lhaaa.Walauapapun yang aku buad,aku tetap sayang hang.Sebab? hm,sebab hang penyabar.Hang layan aja karenah aku ni.Hang tak pernah nak marah-II aku cem Ex-II aku yang before ni.Hang selalu tegur kesalahan aku.And yang paling penting hang tegur aku suruh tutup aurat betul-II.Yeah,memang aku suka cara cemtu.
Hang sweet.Hang cakap dengan aku dengan nada suara yang rendah aje.Sampai kekadang aku yang tak dengar.err,kekadang aku pekak kejap -_-
Eh,ada lagi? tak bole nak puji-II lebih.Nanty perasan lebih lak ken? xP

Cuma tadi hang ada sakit kan hati aku.Erm,waktu tu aku diam aje.Malas nak begadoh dekat sekolah.

Capital Af; kalau ada mana-II pempuan mintak nombor hang.hm,terserah laaa hang nak bagi ke tak eh.Aku malas nak larang apa-II dah.Apa yang aku larang selama ni orang kata aku konkong hang ken? hmm,that why aku kata aku dah MALAS.Bukan aku tak sayang,cuma kata orang.


"Kalau kita sayang kan orang tu,kita tak akan sakitkan hati dia.Walaupun orang tu penah sakit kan hati kita"

betol eh ? 
Okaaaaaaay,tamat sudah.Sekian Terima Kasih .
Eh,maaf kalau bahasa kasar ekh?  
                                                                                                           I Got Your LOVE;Mimiey


Why don't I ever get sick of you !
"How can i explain this feeling ?"